Siirry suoraan sisältöön

Queen Kombuchan tarina

QUEEN KOMBUCHA tuotetaan RAKKAUDELLA Tammisaaressa Kinpnäs Hyvän olon keskuksen panimossamme.

Toimittaja Marit Lundström aloitti valmistamansa kombuchan myynnin rekopiireissä  missä sai hyvää palautetta. Vuonna 2018 syntyi ajatus yrityksestä, joka voisi palvella ja antaa virkistäviä juomaelämyksiä lähialueen asukkaille sekä yrityksille. Halusin osoittaa kunniaa äidilleni ja yrityksen nimeksi QUEEN KOMBUCHA tuntui oikealta – Laura Lundström perustaja ja osakas

Nykyään uusi ryhmä iloisia ystäviä jatkaa 2021 lähtien Lauran ja hänen edesmenneen äitinsä perintöä Queen Kombucha -juoman valmistuksessa. Kiitollisuudella ja rakkaudella valmistamme tuotteemme teille kaikille, jotka haluatte jakaa makuelämyksen kanssamme. Toivotamme teille kaikille rakkaudellista elämää ja iloa arjen askareissa.

Kaikki kombuchan raaka-aineet ovat luonnonmukaisesti tuotettuja ja maustamisessa käytämme käsin poimittuja kotimaisia marjoja ja hedelmiä. Queen Kombucha on luonnonmukainen ja elävä tuote aidolla hiilihapolla. Juomat eivät sisällä keinotekoista hiilihappoa, lisäaineita, tiivisteitä eikä juomia myöskään pastöroida, siksi niitä säilytetään viileässä.

Jokainen pullo on ainutlaatuinen makuelämys.

Terveisin

Queen Kombucha- tiimi

Timo, Marika ja Laura

“Queen Kombucha – tuotettu rakkaudella!”

Queen Kombucha-tiimi
Queen Kombucha, äiti Marit, ja Laura, yrityksen perustaja, pienenä.